Цветелина Грахич припадна на сцената! Какво се случва с певицата:

cvetelina-grahich-5

Цветелина Грахич съвсем го е закъсала със здравето, разкриха нейни фенове. Инцидент с вокалистката на Ку- ку бенд шокирал празнуващи абитуриенти по време на нейно съвместно участие с колегата й Борис Солтарийски.

Както се раздавала на сцената, за да весели публиката с песни и танци, изведнъж певицата се строполила на земята.

Първоначално посетителите помислили, че се е подхлъзнала. Но тя останала да лежи в несвяст на пода. От заведението скоропостижно обявили края на програмата с участието на певците от Ку- ку бенд. Според очевидци на потресаващата случка, певицата припаднала от глад.

През последните няколко месеца босненката буквално се стопи. Тя се похвали в социалните мрежи с чудодейна диета, която й помогнала за по- малко от месец да отслабне с 10 кг. Но според лекарите, режимът е много опасен за здравето.

Вероятно обаче, след края на диетата Цветелина, е продължила да гладува, за да запази резултатите. В противен случай, бързо щеше да си върне свалените килограми. А тя е само кожа и кости! Близките й дори се притесняват, че е развила хранително разстройство.

Покрай абитуриентските балове Грахич и колегите й от Ку- ку бенд се спукаха от бачкане. Стигало се и да ходи на няколко участия на вечер. Отделно от това, певицата е ангажирана всеки ден в шоуто. Няма човек, който да издържи на такъв стрес, без да слага залък в устата.

А на шефът й Слави Трифонов явно не му пука, че певицата му има проблем, недоволстват фенове.

Вероятно изпосталялата от глад певица не е издържала на напрежението във въпросната вечер, което е довело до припадъка на сцената.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *