Цуни троши парите на баща си по фолк певици! Ето какво направил заради Преслава:

tsuni-2

Вип ергенът Цветелин Маринов – Цуни, който от „Вип Брадър“ ни представиха като фермер- милионер, се оказа поредният синковец, който троши парите на баща си.

Той самият призна във визитката си за шоуто, че обича нощния живот и това е единственото, от което разбира. Цуни е редовен посетител по оборотните чалготеки и е сред любимците на фолк певиците, заради щедрите бакшиши и подаръци.

Преди няколко години, набеденият фермер здраво хлътнал по фолк дивата Преслава. За да се опита да я прелъсти, я поканил на шопинг ваканция в Дубай. За негова сметка, разбира се. Той искал да впечатли певицата с финансовите си възможности и така да я убеди да скочи в леглото му.

Само че нямал необходимите пари за луксозната почивка. Баща му, който е сред най- крупните земевладелци в Плевенска област, категорично му отказал крупната сума. Човекът си знаел, че нехранимайкото пак ще му харчи парите по жени. Затова Цуни предприел отчаян ход, който да му гарантира горещи нощи в Дубай с Преслава – решил да заложи един от семейните трактори при местен лихвар.

tsuni

Скъпата селскостопанска машина му осигурила тлъстата пачка за арабското емирство.
Но като се прибрал, Цветелин се сблъскал с нови финансови проблеми. Оказало се, че му са се натрупали няколко вноски за лизинга на луксозния му автомобил, които все не успявал да погаси.

В най- напечения момент обаче, една нощ тузарското возило изгоряло. Полицаите установяват, че палежът е умишлен, но така и не разкриват кой го е извършил.
Цуни обаче прибира голяма сума от застраховката на колата и така успява да погаси дълга си.

За участието си във „Вип Брадър“ Цветелин ще гушне 60 бона хонорар, с които ще зарадва поредната фолк певица или плеймейтка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *