Цуни се оплака: Ивелин Попов ми открадна Елена Паришева! + Истината за Преслава:

tsuni-2

Набеденият вип ерген Цветелин Маринов – Цуни разкрия коя фолк певица му е била гадже. И не – не е била Преслава!

Оказа се, че неговата изгора била Елена Паришева – половинката на Ивелин Попов. Цуни разкри доста пикантерии около любовният триъгълник, който навремето се заформил между него, фолк певицата и футболиста.

Фермерът- милионер имал връзка с Паришева повече от година, когато един от най- близките му приятели – Ивелин Попов, започнал да я ухажва. Футболистът заливал телефона й с любовни есемеси. Но фолк певицата изобщо не се впечатлявала. Дори ги показвала най- невъзмутимо на Цуни.

По това време обаче, на фермера хич не му било до по- сериозно обвързване. В крайна сметка, Ивелин Попов успял да му открадне хубавата Елена и да я направи своя жена. Футболистът и певицата са заедно от доста години вече и се радват на две деца.

Покрай Паришева, Цуни попаднал в една компания с фолк дивата Преслава. Фермерът се опитвал стремително да ухажва топ звездата на поп- фолка. Според него, тя много го харесвала и постоянно го търсела – ту за кафенце, ту за екскурзийка. Но той се забавил да й разкрие чувствата си и тя го отсвирила, за да се метне на врата на Жоро Бирмата.

tsuni

Емануела, която е коментатор в студиото, обаче разкри доста по- различна история от версията на плевенския плейбой. Тя разказа, че всъщност Цуни неистово преследвал Преслава, а тя се чудила как да го разкара. Дори се натресъл на прословутата екскурзия в Дубай, която била организирана от Любо Пенев и бившата му половинка, разкри Емануела, която също била част от компанията там.

Зеленооката дива заяви, че Цуни е от онези мъже, които налитат само на известни жени, за да се популяризират. В действителност обаче, успявал да забърше само по някоя заблудена плеймейтка или моделка.

Преди няколко години, дори за малко да свали Александра Богданска, похвали се фермерът в къщата. Двамата си писали известно време и тя твърдяла, че няма гадже. Но се оказало, че има връзка с баскетболист. Цуни знаел за другия, но се надявал, все пак да я бройне. Но не му се отдала тази възможност, защото Сашка изфирясала за Гърция със спортиста.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *