Трогателно! Ето как Гала се обясни в любов на гаджето си:

gala

Гала се обясни в любов по телевизията на дългогодишния си приятел Стефан. Тв водещата разкри колко дълбоки са чувствата към гаджето й, който е с 11 години по- млад от нея.

Гала призна, че вече е сигурна, че обича Стефан повече от себе си и е категорична, че може да му прости всичко. Никога преди това не била изпитвала толкова дълбока любов, както към него.

Гала и Стефан са заедно повече от 10 години, а връзката им започва, докато и двамата са семейни. Стефан бил женен от година и тъкмо му се била родила дъщеря, когато по случайност се запознал с тв водещата. Гала още не била разведена с Косьо Будев, но вече имали сериозни проблеми. Съпругата на Стефан пък си мислела, че са щастливо семейство, докато с ужас не разкрила изневярата му.

Гала и Стефан
Гала и Стефан

През годините обаче стана ясно, че Гала и доста по- младият й приятел, много държат един на друг и са все така влюбени, както в началото. Тв водещата разкри, че той все още я изненадвал с различни романтични жестове.

Извън захаросаните моменти, в битов план, Гала е главата на семейството и не е тайна, че от години издържа младия си любовник. В самото начало на връзката им, Стефан се представял като бизнесмен. Но се оказало, че бизнесът е бил общ с бившата му съпруга. След развода, му останали само с две малки магазинчета за мобилни устройства. А с какво се занимава към днешна дата, не е известно.

През годините, от време на време се появяваха информации, че Стефан залита и по жени на своята възраст, освен към доста по- възрастната от него Гала. Но тв водещата винаги е крила много упорито личния си живот. А дори да е имала нещо, блондинката не крие, че би простила всичко на любимия си, само и само да го задържи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *