Тризначките се пуснаха по гащи в социалните мрежи, за да ловят мъже! ВИЖ ТУК:

triznachkite

Голи кълки развяват в социалните мрежи тризначките Вяра, Надежда и Любов. Сестрите са си направили общ профил, чрез който явно се надяват най- после да си хванат гаджета.

Особено разкрепостена се оказа най- малката – Любов. Тя не се свени да се показва по бельо, като на няколко снимки демонстрира задните си части. В друг кадър пък едва- едва прикрива голите си гърди с ръка.

Тризначките минаха трийсетте, но вече изглеждат доста състарени. Вероятно това се дължи на сериозните им финансови проблеми през последните години. Вяра, Надежда и Любов профукаха отдавна тлъстия чек за 200 бона, който спечелиха във „Биг Брадър“ 3.
По- голямата част от парите инвестираха в строеж на кооперация, но се оказа, че са ги измамили. А в основата на схемата бил гаджето на едната от сестрите.

Миналата година пък изгубиха и двете общински жилища, които им били подарени навремето при раждането им. За да ги спасят, звездното трио смело скочи в дебрите на политиката, като влязоха в редиците на ГЕРБ – Благоевград. Но това не оказа недостатъчно, за да спасят апартаментите, които общината си взе обратно.

За капак, тризначките останаха и без автомобила си, които им беше прибран от съдия- изпълнител за неплатени дългове и продаден на търг.

След като изгубиха цялото си състояние, култовите сестри явно са решили да си хванат мъже. Вяра, Надежда и Любов се стараят да изкушат силния пол с предизвикателни пози и тоалети, но дали им се получава, засега не е ясно. А и най- вероятно щяха да се похвалят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *