Тризначките проплакаха: Взеха ни всичко! Никой не ни защити!

triznachkite-2

Култовите риалити героини тризначките Вяра, Надежда и Любов скъсаха официално с ГЕРБ- Благоевград. Звездите от „Биг брадър“ останаха разочаровани от политиката, след като не успяха да намерят подкрепа за спасяването на имуществото им.

Тризначките изразиха недоволството си от ГЕРБ, след като партията не им помогнала да спасят скъпия си автомобил от местен лихвар.

Вяра, Надежда и Любов се оплакаха също, че общината си е взела обратно двата панелни апартамента, подарени за раждането им. Тризначките обвиниха бившите си съпартийци, че не са направили нищо, за да спасят имуществото им.

triznachki-2

Известно е, че отдавна благоевградчанките опоскаха награда от 200 000 лева, която спечелиха в третия сезон на „Биг брадър“. Тризначките направиха неуспешни инвестиции, които набързо стопиха парите им. Така, за по- малко от десет години Вяра, Надежда и Любов останаха почти без нищо. Нахаканите сестри вече си стоят само в Благоевград, тъй като нямат средства да се издържат в София, както живяха няколко години.

Риалити героините се изпокараха жестоко и с продуцента на формата Нико Тупарев, който заведе дело срещу тях за обида и клевета.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *