Траяна: Митко Пайнера ме уволни, защото напълнях- не искал друга Ивана!

trayana-1

Певицата Траяна е поредната звезда, която се оказа извън „Пайнер“. Фолкаджийката разкрива шокиращи истории за отношението на компанията към изпълнителите й.

Певицата разкри, че „Пайнер“ дори не я уведомили, че прекратяват работа с нея.

Траяна научила, че вече не е част от фирмата, когато собственици на заведение поискали да я наемат за участие. От „Пайнер“ обаче ги уведомили, че певицата вече не работи за тях. Траяна останала шокирана. Договорът на певицата бил изтекъл, но Митко Пайнера не й се обадил, за да я уведоми, че повече няма да работи с нея.

trayana-2

Отношенията между Траяна и боса на чалга компанията се изострили, когато певицата качила килограми. Певицата разказва, че се поболяла, заради некоректното отношение на издателите си и заради стреса напълняла.

Митко Пайнера обаче категорично й заявил, че няма да прави нови песни и клипове, докато не отслабне, защото на искал още една Ивана във фирмата си.

Траяна разказва, че работата й в „Пайнер“ била едно безкрайно наливане на собствени пари в проекти. Певицата била най- натъжена, че трудът и средствата, които инвестирала, не получили дори една номинация на годишните награди.

Освен това, хонорарът от участия се дели наполовина с компанията. Със своята част певицата, както и всичките й колеги, трябва да осигуряват средства за нови песни, клипове, тоалети и пр. Това била и причината изпълнителите масово да бягат от „Пайнер“.

Траяна потвърждава, че фирмата лансира само няколко имена, по избор на Митко Пайнера.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *