Трагедия! Майката на фолк певицата Татяна почина от изгарянията си!

tatiana-4

Фолк певицата Татяна загуби майка си! Жената починала тази сутрин в болница, където беше настанена в критично състояние със 75% тежки изгаряния.

Майката на Татяна пострада много сериозно при експлозия в дома си в Съединение, причинена от газова бутилка. Докато сменяла старата с нова, станало изтичане на газ. Последвал взрив, който отнесъл цялото помещение. Пожарът изгорил половината къща.

Майката на фолк певицата получила много тежки наранявания. Жената била откарана в болница в критично състояние. Два дни по- късно обаче, се случи най- лошото.

Татяна не е на себе си след фаталния инцидент, който впоследствие погуби майка й. Тя не е в състояние да дава изявления по темата и е прекъснала всичките си изяви на живо.

Това е втори, много тежък удар за фолк певицата, в рамките на година. В края на миналата година тя призна, че се развежда след 18 години брак. А причината била, че хванала съпруга си в изневяра. Това се случвало за втори път по време на брака им. Затова Татяна взела категорично решение да се разведе с него.

Фолк певицата има един син, който вече е на 17 години. Той живее заедно с нея в новото жилище, което тя взела на кредит.

Татяна призна, че разводът бил кошмарен. Тя толкова се била отчаяла от мъжете, че мислела, че никога няма да се влюби отново.

Но чудото се случило! Фолк певицата призна за новата си любов, само броени дни преди фаталната експлозия в дома на майка й. Мъжът е юрист и Татяна е категорична, че той е човекът за нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *