Трагедия! Камелия загуби баща си, но след няколко часа… пя на концерт!

kamelia-10

Тежък житейски удар  покоси Камелия в един от най- важните дни от кариерата й. Фолк певицата загуби баща си Владимир Весков.

Погребението му съвпадна с деня, в който Камелия подгря концерта на Лепа Брена в Пловдив.

Фолк фурията сподели с публиката, че да се изяви на една сцена със сръбската легенда, за нея е сбъдната мечта. Но в същия ден погребала баща си. Затова тя му посвети една от най- емблематичните си песни.

Камелия и Лепа Брена

Камелия е разказвала, че двамата с баща й винаги са били много близки. Характерите им също много си приличали. Той винаги я подкрепяла и одобрявал всичко, което прави. Дори харесвал и голите й фотосесии.

Майката на фолк певицата обаче е доста строга. Наскоро Камелия разкри, че родителката й много обича да контролира и да се налага. В началото дори била против връзката й с Цветин. Съветвала дъщеря си да намери някой по- възрастен и по- богат мъж.

В момента кариерата на Ками отново е във възход. Фолк певицата е в журито на певческия формат по БТВ „Гласът на България“. Има много участия из цялата страна. Но най- голямото признание за нея беше, че Лепа Брена я избра да подгрее публиката й преди концерта си в Пловдив.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *