Това признание на Алисия ще ви шашне! Ето какво разкри певицата:

alisia-19

Алисия за първи път коментира отношенията си с Биляна Дол, актуалното гадже на Валери Божинов. Синът на фолк певицата отпразнува рождения си ден в Швейцария заедно с баща си и новата му приятелка.

Алисия разкри, че много често си говори по телефона със сръбкинята и двете се разбират много добре. Най- важното било, че Валери- младши също я харесва и не се притеснява, когато им ходи на гости.

Биляна изпратила много снимки на фолк певицата от рождения ден на сина й, за да види, че той е щастлив и се радва на празненството, което организирала заедно с татко му.

Алисия признава, че много би искала да има още едно дете, освен Валери. Но досега не била срещнала подходящия партньор. В интервюто си пред Венета Райкова тя разкри също, никога не е получавала предложение за брак.

Бирмата все още не е предложил брак на Алисия
Бирмата все още не е предложил брак на Алисия

Това признание е наистина сензационно, тъй като тя беше дълги години с Божинов, от когото роди. После прекара няколко години с Ники Михайлов, като връзката им беше доста сериозна. А през последните две години е заедно с пернишкия милионер Жоро Бирмата. Майка му – Лидка, й е много близка приятелка и милее да я види пред олтара със сина й. Но явно, засега няма такива изгледи, тъй като той все още не й е предложил брак.

Алисия обаче не изглежда особено притеснена от този факт. След сина й, кариерата е най- важното нещо за нея, а чак след това идва ред на любовта. Фолк певицата държи да е независима жена и да не разчита на милостинята на мъжа до себе си, или пък да зависи от настроенията му. Затова кариерата е сред основните й приоритети. А освен това, трябва да е спокойна, че винаги ще е способна да издържа сина си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *