Тото имал детство като от филм на ужасите! Виж Тук:

toto-6

Кошмарна история от детството на рапъра Тото смрази кръвта на съквартирантите. Той за първи път разкри в каква мизерия е израснал в родния си град Враца.

26- годишният рапър от „Скандау“ не крие, че е израснал много бедно. Семейството му живеело под наем близо до завода „Химко“. Освен че рентата била много висока за времето си – 80 лева, химическото предприятие постоянно изпускало амоняк.

Постапокалиптична картина от началото и средата на 90- те години описа Тото на съквартирантите си. В училище често се случвало да ги извеждат под тревога с противогази заради обгазяване. Вкъщи също всички си имали и ако се наложело, ги слагали, когато ги известявали, че отново е изпуснат амоняк.

Рано сутрин, когато тръгвал за училище, Тото редовно откривал десетки трупове на умрели животни – птици и кучета, които не нямало как да се спасят от обгазяването. „Целият град миришеше на мърша“, заяви рапърът.

toto-4

Заради мизерията и постоянното обгазяване, семейството решило да се премести в София. Там се запознал, още като ученик, с Лъчо, с когото след години създават „Скандау“. Преди това обаче, и двамата имат няколко години като футболисти. Но се оказва, че спортът не е тяхното призвание.

Към днешна дата, „Скандау“ се изключително популярни сред тийнейджърите, а постоянните участия им осигуряват солидни приходи. Не случайно на последните номинации, Тото беше спасен с рекордната подкрепа от 70%. Въпреки че от продукцията не разкриха дали масирания вот е за него или за Сашка Васева, по всяка вероятност и бил за рапъра, който е много по- актуален от фолк ветеранката.

А покрай изявата си във „Вип Брадър“, със сигурност ангажиментите на групата му ще станат още повече.

За да влезе в риалити формата обаче, Тото си послужил с лъжа, разкриха от продукцията. Той им казал, че си няма приятелка, макар че е сериозно обвързан от 6 години и живее дори с момичето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *