Тони Стораро разкри с колко Колежки е Спал синът му Фики! ВИДЕО:

toni-storaro

Тони Стораро разкри креватните тайни на сина си – Фики. Фолк ветеранът разказа за жените в живота на известния си наследник пред Кристина Патрашкова.

Разбира се, най- щекотливият въпрос беше дали е имал връзка с Преслава или не. Тони Стораро най- невъзмутимо се изцепи, че едва ли само тя е минала през леглото на сина му Фики.

„Млад е, сега му е времето да ходи, нека да се забавлява“, коментира Стораро – старши. Само посъветва сина си да взима предпазни мерки, защото това било единственото, което го притеснявало.

По отношение на Преслава, фолк певецът заяви, че само те двамата си знаят дали е имало нещо помежду им.

fiki-storaro-1

Най- фрапантното обаче е, че интервюто е заснето две седмици преди годежа на Фики и приятелката му Гюлджан. В същото време обаче, Тони Стораро заяви пред Патрашкова, че синът му в момента не е обвързан. А едва ли не е знаел за годежа две седмици преди да се отпразнува официално.

Изглежда, Тони Стораро се е опитал да направи реклама на сина си Фикрет, да покаже какъв мачо е, колко колежки е вкарал в леглото си. Често срещан пиар трик, особено когато фенките масово са под 18 години.

В същото време обаче, Фики вече не крие, че жената, която обича, е Гюлджан. А щом се е сгодил за нея, със сигурност скоро ще има и сватба, тъй като турските традиции са доста по- строги в това отношение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *