Тони Димитрова със 100 лв. издръжка

Чаровната Тони Димитрова не успя да случи на свестен мъж след раздялата с бащата на дъщеря си. Не спира обаче да вярва, че принцът й язди белия си кон към нея
Чаровната Тони Димитрова не успя да случи на свестен мъж след раздялата с бащата на дъщеря си. Не спира обаче да вярва, че принцът й язди белия си кон към нея

Тони Димитрова и дъщеря й Магдалена са тотално изоставени от първия мъж на певицата и баща на тийнейджърката Милен. Господинът изобщо не се интересувал от двете и отбивал бащинския си дълг с детската издръжка, която не била изобщо голяма и отлитала за ден-два.

Тони Димитрова и дъщеря й Магдалена
Тони Димитрова и дъщеря й Магдалена

Най-известната певица на Бургас открай време отглежда дъщеря си сама, с помощта на своите родители. От години Димитрова е разделена с бащата на Маги, като за разлика от Тони, си има друго семейство, на което отделя цялото си внимание и любов. Улисан в задълженията си към близките си, Милен успявал да вижда Маги от дъжд на вятър, а липсата на бащина обич и десница започнала да тежи на момичето.

„Не ми е никак лесно да съм самотна майка. Жалко е, че толкова българки са в това положение. И после за мъжете казваме, че са силната половина на човечеството. За мен е точно обратното. Откакто си има свое семейство, Милен се отдалечи от нас. Как да го накарам насила да дойде да види Маги, да я пита има ли нужда от нещо или има ли някакъв проблем в тази трудна за нея тийнейджърска възраст, в която пубертетът вече я тресе?!“, повдига“ рамене, разочарована за пореден път от мъжа на живота си, Тони.

Изпълнителката на вечния шлагер „Бургаски вечери“ не пестяла упреци към бившия си любим, че грижите му към Маги се изчерпвали със 100 лева издръжка, които плащал за детето си. „Всеки ден се моля Милен един ден да проумее, че бащинството не е само издръжката надявала се певицата.

Не било много назад времето, в което Магдалена редовно агитирала майка си да се събере с баща й, че даже и да се оженят. Една от причините според бургаската легенда за раздялата на Тони и Милен преди години бил слухът, че тя е любовница на Стефан Диомов. В морския град, когато стане дума за сложните отношения между Димитрова и бащата на сина й, и до днес се мълви, че Милен не обичал дъщеря си, понеже много се надявал Тони да роди момче. Още във втория месец на бременността й обаче се разочаровал, че му предстои да стане женски татко. Покойният Гого от „Тоника“ направил сложни изчисления, с които познал, че бебето ще е от женски пол.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/16addHBDtKI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *