Тодор Славков победи в Биг Брадър Ол Старс!

todor-slavkov-pobeda

Супер изненада! Тодор Славков грабна голямата победа в Биг Брадър Ол Старс. Въпреки че за основен фаворит беше сочена Катето Евро, малък Тошко безкомпромисно спечели първото място.

Тодор Славков беше най- колоритният участник в 10- ия юбилеен сезон на Биг Брадър. Пиянските му изцепки подлудиха повечето съквартиранти, но в крайна сметка, Тошко успя да спечели сърцата на хората с неподправения си чар.

На второ място остана Катето Евро. Актрисата също преживя много приятни и неприятни моменти в къщата. Скара се жестоко с един от най- близките си хора – Тодор Славков, заради пиянските му изпълнения. На финала обаче двамата си простиха.

todor-slavkov-all-stars

Трети остана Христо Трифонов от Биг Брадър Фемили. Той не беше изненадан от резултата. Съпругата му Корнелия и дъщеря му Деси също присъстваха в залата.

Четвърта се нареди Калина Паскалева, а пети – Ники Китаеца. Фитнес инструктора остана недоволен от кадрите, които се излъчиха за него и заяви, че е сгрешил с участието. Побърза да си вземе наградите и да се махне от сцената.

Тодор Славков – визитка. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/9797dsTXfik

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *