Тежки новини за Джино Бианкалана!

djino-bolnitsa

Джино Бианкалана е съсипан от прогнозите на лекарите за възстановяването си. Повече от месец риалити звездата беше в болница в Чикаго, където претърпя седем операции, за да се върне към живота след зверска катастрофа.

След две седмици победителят във Вип брадър- 2015 ще бъде изписан. Младият мъж обаче тепърва ще трябва да се бори, за да проходи отново. Още месеци наред му предстои да бъде прикован към леглото. След това ще започне рехабилитация. Според медиците, поне една година ще му е необходима, за да се върне към нормалния живот. Гаранции, че ще се движи както преди, обаче няма.

djino-12

Новината буквално смазала Джино и близките му. Любимата звезда на България обаче е категоричен, че ще се бори заради семейството си, за да проходи отново. Джино се старае да се държи заради близките си, но му е много тежко.

Бианкалана е загубил и много килограми. Младият мъж тежи едва 50 килограма. Предстои му и захранване, за да започне да трупа отново маса.

Преди повече от месец Джино едва оцеля при катастрофа с мотора си в Чикаго. Българинът бил ударен от неопитна шофьорка, която изпълнила неправилна маневра.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *