Тежка загуба съсипа Райна! Почина най- близкото й същество!

raina-3

Райна е тотално разбита от внезапната загуба на най- любимото си създание. Фолк певица е в траур заради смъртта на домашния си любимец – кучето Дракон.

Пилето на поп фолка изля мъката си в сърцераздирателен пост в профила си във фейсбук. В него певицата пише, че кученцето е било съществото, което най- много обичала на света. Райна не искала нищо – нито любов, нито кариера, нито дори пътешествия, само любимият й Дракон да е жив. Дори би жертвала себе си, за да спаси неговия живот.

Райна гледаше кученцето си от 11 години. Заедно с бившата й половинка Константин си купиха две – Дракон и Карпузи, уж за да загряват за свое семейство. След като се разделиха, фолк певицата прибра домашните любимци при себе си, което много огорчи Коцето.

Райна и Дракон в последните им часове заедно

Македонското девойче обожава кучетата и през годините си взе още няколко вкъщи. Певицата няма намерение нито да прави семейство, нито да ражда деца, така че домашните любимци наистина са й най- свидните създания.

За бившата й половинка Константин загубата също е тежка. Той много си обичаше двете кучета и дори се сърдеше на Райна, че не му дава да ги вижда достатъчно често.

Трагедията с домашния любимец на фолк певицата се случи само дни, след като се завърна от двумесечно пребиваване в Куба. Райна замина за Острова на свободата малко след Нова година, за да подобри испанския си език.

Пътуването доста изостри отношенията с продуцента й Митко Пайнера, но той все пак й позволи да замине. Не е тайна, че кариерата на Райна от няколко години виси на косъм, а постоянните й пътешествия доста усложнят работата й във фирмата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *