Тежка семейна драма съсипва детството на Михаела Филева

mihaela-fileva-2

Лъчезарната певица е известна като една от най- позитивните личности в родния шоубизнес. Михаела обаче е имала много тежко детство.

Певицата е израснала без баща. Когато е съвсем малка майка й Албена се разделя с него. Той така и не потърсил по- нататък контакт с дъщеря си, така че до ден днешен двамата не се познават.

Михаела Филева знае, че той има ново семейство и двама сина, които са й братя. Момчетата са близнаци и са на 15 години. Братята на певицата се свързват с нея и така тя научава за съществуването им. Михаела и близнаците обаче не могат да се срещнат лично, защото баща им забранява. Певицата се надява, че когато навършат пълнолетие, така жадуваната среща най- после ще може да се осъществи.

mihaela-fileva-3

Михаела Филева и майка са много близки. Певицата не веднъж е казвала, че двете са и приятелки. От малка бъдещата звезда е трябвало да се научи да се ограничава в даден бюджет и да внимава как разпределя парите си.

При такива обстоятелства Михаела е принудена по- бързо на порасне от връстниците си. Певицата признава, че сред малкото й издънки като тийнейджърка, е било, че пушила няколко пъти трева. След разговор с майка й обаче, никога повече не посегнала.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *