Тежък удар за Ваня Щерева след „Вип Брадър“! Ето какво я сполетя:

Семейна драма помрачи щастието на Ваня Щерева от излизането й от „Вип Брадър“. Щом се прибрала у дома, писателката с ужас разбрала, че една от котките й е в болница.

Животинчето така и не успяло да се възстанови и починало.

Внезапната смърт на котката разбила сърцето на Щерева. Но тъгата й траяла няколко дни.

За участието си в риалити шоуто, тя прибра тлъст хонорар, който вече е решила в какво ще инвестира. Писателката ще използва парите, които спечели за един месец търкаляне по диваните, за да купи апартамент за единственото си дете.

Дъщеря й Мила вече е на 20 години и искала да се отдели да живее самостоятелно. Вероятно това била и основната причина, поради която Ваня Щерева се навила да влезе в къщата, въпреки че преди години се закани, че никога няма да го направи.

Щерката на писателката се изявява като певица. Но спорадичните ангажименти по заведенията й осигурявали само някакви джобни. Мила се опита да пробие преди няколко години, когато участва в Х фактор, но не успя да стигне по- далече от кастингите.

Ваня Щерева с дъщеря си Мила

Ваня Щерева пък няма никакви ангажименти като сценарист от доста време и разчита единствено на бижутата и дрехите, които продава. Но сумите едва й стигали да си покрива битовите сметки.

Но ето, че Вип Брадър и за нея се оказа добрата фея и сега писателката ще успее да уреди детето си със собствено жилище.

Същото с хонорара си направи и фолк певицата Мария. Тя заработи 100 бона за три седмици участие в шоуто. И веднага щом излязла, дала целия хонорар за жилищния си кредит.

От години риалити форматът се явява спасителна финансова инжекция за родни звезди, които са закъсали с парите. Дори непристъпните естрадни легенди започнаха една по една да се съгласяват да влязат в къщата, за да вземат набързо една доста прилична сума.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *