Теди Бургазлиева си уреди живота в САЩ! Вижте какво постигна:

tedi-burgazlieva-1

Теди Бургазлиева сбъдна американската мечта. Въпреки че не успя да пробие като модел и актриса, красавицата работи като брокер на недвижими имоти за една от най- големите компании там – TD Ameritrade.

Още с пристигането си в САЩ преди близо десет години, бившата „Мис България“ осъзнава, че няма голям шанс да се реализира в света на модата и киното. Затова, изкарва 3- месечен курс за брокер на недвижими имоти в Ню Йорк.

В момента Бургазлиева живее в Лос Анджелис и работи само с много богати клиенти, като предлага луксозни имоти в Бевърли Хилс.

Освен че успя да се реализира, бившата моделка най- после откри и личното си щастие. Преди месец тя се омъжи автомобилния пилот Симеон Иванов. Двамата се ожениха на плажа в Малибу на стилна церемония само с най- близките. Теди Бургазлиева е категорична, че той е голямата й любов.

Теди Бургазлиева със съпруга си Симеон
Теди Бургазлиева със съпруга си Симеон

Бившата миска има един неуспешен брак зад гърба си с големия син на треньора Стойчо Младенов – Александър. Тя се омъжва за него, когато е на 17 години. Но след пет години се развеждат. Теди Бургазлиева е съсипана от раздялата и тогава решава да промени коренно живота си и заминава за САЩ.

Това се случва с помощта на Антон Касабов. Двамата обаче не са имали интимна връзка, категорична е Теди.

Първата й сериозна връзка след развода е с модела и бивш „Мистър България“ Мартин Мартинов. Той дори се мести при нея в Ню Йорк. След 3-4 години обаче се разделят, а причината била, че Мартин не бил готов да стане баща и да създадат семейство. Но си остават близки приятели.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *