Тази снимка на Сузанита ще ви остави без думи! Виж Тук:

Скандалната щерка на Орхан Мурад Сузанита, която потресе страната с вулгарното си поведение и външност, доскоро е била мило и сладко момиченце.

Пишман певицата, която в момента е на 14 години, допреди 3 години е била ангелчето на мама и татко. Това доказва нейна снимка от времето, когато си е била дете като всички останали.

Шокиращата метаморфоза на Сузанита започва, когато става на 12. Изведнъж я удря пубертета със страшна сила. Сладкото момиченце коренно се преобразява и става лолитка. Изведнъж решава, че иска да стане певица и да е като каките по телевизията. Започва да се гримира, да носи предизвикателни дрехи и да пуши.

Родителите й обаче още живеят с мисълта, че дъщеря им е сладкото и невинно момиченце. Обясняват вулгарното й поведение като сценична роля. Не виждат нищо лошо в опитите й да се държи като какичка и да скандализира с вулгарни танци и дрехи. Баща й е категоричен, че само така се ставало известен в България. Затова дъщеря му се опитвала да привлече вниманието върху себе си по този начин.

Родителите на Сузанита не виждат нищо лошо и в това, че се случва когато дъщеря им е едва на 14 години. Истината е, че дебютът на лолитката е на 13 години и преди „Луцифер и Буда“ има друго видео, което е почти толкова скандалното.

Орхан Мурад обаче не дава и дума да се каже за дъщеря му. Певецът и съпругата му са категорични, че Сузанита върви в правилната посока, а скандалът около нея бил силно преувеличен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *