Танцьорката Мартина: Подадох жалба срещу Емануела в полицията! Шок Разкрития:

emanuela-martina-petrova

„Емануела не спира да ме тормози. Преди две седмици подадох оплакване в полицията срещу нея“. Това заяви танцьорката и моделка Мартина Петрова, нашумяла като жената, която отмъкна милионерския син Димитър Динев от фолк дивата.

Певицата с изумрудените очи все още не може да прежали раздялата си с наследника на биг босовете в Свети Влас. Нито пък да забрави, че той предпочел Мартина пред нея и малкия им син.

Преди две седмици танцьорката подала за втори път жалба срещу Емануела в полицията. Причината била демонстративна гонка из софийските улици, която й спретнала фолкаджийката. Мартина Петрова разказва, че певицата дълго време я преследвала с мерцедеса си. По едно време влязла да зареди в бензиностанция, а Емануела набила спирачки плътно зад нея.

Димитър Динев с Мартина
Димитър Динев с Мартина

След екшъна, Мартина отишла в полицията и подала оплакване. Това е втората й жалба срещу фолк дивата. Още миналата година, танцьорката подава сигнал срещу Емануела заради отправени заплахи за живота й. После обаче я оттеглила, за което много съжалява към момента.

Не е тайна, че певицата вече цяла година периодично бълва очернящи статии срещу Мартина Петрова. Дори преди седмица се появиха публикации, че танцьорката преследва Емануела и е обсебена от нея. Заради поръчковия черен пиар, Мартина се сдоби с прякора Мис Пиги, както и със славата на лека жена.

По отношение на Димитър Динев, който е ябълката на раздора между двете дами, танцьорката заявява, че са приятели. Тя се запознала с него три месеца след раздялата му с Емануела. Към момента не е известно дали имат интимна връзка. Но, така или иначе, фолкаджийката продължава да я тормози, оплаква се Мартина.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *