Тъжно! Третият мъж на Кали я заряза – писнало му от децата й!

Кали и Влади
Кали и Влади

И третият мъж на Кали я напусна и я остави сама с децата, призна самата тя. Влади не издържал да живее под един покрив с тримата сина на певицата, въпреки че е баща на най- малкия. Той се изнесъл от апартамента на фолк фурията и заживял отделно.

Кали обаче отрича двамата да са разделени. Просто живеели на различни места. Иначе всеки ден се виждали и все още имали интимна връзка.

Певицата се хвали, че и тримата бащи на синовете й са страхотни. Винаги й помагали, ако се наложи. Взимали децата, ако ги помоли, дори да не са имали предварителна уговорка.

Кали със синовете си
Кали със синовете си

С Владимир, бащата на третия й син, Кали започнала интимна афера, още докато живеела заедно с милионерския наследник Антон Краус, от когото пък е второто й дете. Двамата се разделиха с бурен скандал в медиите, след като бесният рогоносец огласи какви ги вършила фолк певицата зад гърба му. Тя пък му отвърне публично, че вече не го обичала. В крайна сметка, Кали и Антон Краус успяха да преглътнат горчилката от скандала и се разбраха в името на сина им.

След като напусна милионера, певицата заживя с Владимир. След година и половина тя му роди и син – Александър и даже се сгодиха. Но след известно време, Кали призна, че няма да се оженят. Заради работата си като туроператор, Влади често отсъства от вкъщи. През зимата той живее в Банско, където върти туристическия си бизнес. Но дори така, след няколко години съжителство с Кали и момчетата, той не издържал и й заявил, че ще се изнесе на друго място.

Фолк певицата не веднъж е разказвала, че двамата са доста различни и това допълнително затруднява връзката им. А и семейството на Влади изобщо не я харесвало, защото му натресла още две деца, които са от други мъже.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Тъжно! Третият мъж на Кали я заряза – писнало му от децата й!"

  1. why asmr   05.09.2021 at 16:32

    Hey! This is my first visit to your blog!
    We are a collection of volunteers and starting a new project in a community in the
    same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have
    done a wonderful job!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *