Тъжно! Кристиан Костов емигрира! Ето къде заминава и защо:

kristian-kostov-4

Кристиан Костов няма да се задържи дълго в България след грандиозния си успех на „Евровизия“.

17- годишният талант ще кове бъдещето си отвъд океана. Преди месеци е бил приет с пълна стипендия в престижния университет Бъркли, където ще задълбочи певческите и музикантските си уменията.

Откакто звездата на Кристиан Костов изгря преди две години в Х- фактор, той се разкъсва между двете си родини. В България развива музикалната си кариера под крилото на продуцентката Саня Армутлиева. Русия обаче му е родната страна, там живее семейството му и там ходи на училище.

Амбициите на младия певец обаче са още по- големи. Тийнейджърът иска да пробие в меката на световния музикален бизнес – Сащ, и да стане наистина голяма звезда. Кристиан е категоричен, че за него второто място в Киев бележи едва началото на голямата му кариера.

kristian-kostov-5

Обучението в Бъркли е супер скъпо, като на година струва колосалната сума от 50 000 долара. През първата учебна година ще му бъде отпусната доста голяма стипендия, като семейството на Кристиан ще трябва да плати по- малко от половината такса. Родителите му обаче са категорични, че ще го изпратят там, като за целта ще теглят кредит.

Ако завърши с висок успех, от следващата година вече учебното заведение ще покрива изцяло обучението на талантливия певец. Кристиан Костов трябва да замине за Сащ през есента на 2018 г., за да не изгуби мястото си в Бъркли.

Дали обаче успехът на „Евровизия“ няма да обърка плановете на тийнейджъра, предстои да се види. От една страна, продуцентката му ще иска да го изцеди максимално откъм участия, за да се възползва от голямата му слава. От друга страна, родителите на Кристиан настояват той да замине да учи в Сащ, защото смятат, че това е най- правилното решение за бъдещето му. А какво ще реши талантливият певец, все още не е ясно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *