Тъжно! Eто как Миглена Каканашева скри гаджето и на рождения си ден – СНИМКА:

miglena-kakanasheva-5

Миглена Каканашева – Мегз почерпи най- близките си приятели за 27- я си рожден ден в ресторанта на известен хотел в София.

За разлика от друг път, дизайнерката доста беше стеснила кръга на гостите си. По- късно стана ясна и причината защо го раздава толкова скромно – присъствието на гаджето й.

По малките часове Мегз публикува две клипчета от по няколко секунди от партито. В кадрите попада и мъж, чието лице е закрито със стикер. Той е седнал по- настрани от рожденичката, но едва ли за някой има съмнение кой е тайнственият господин и защо дизайнерката го крие.

Миглена Каканашева упорито отказва да назове името на гаджето си, но всички знаят, че става въпрос за сина на Ахмед Доган – Демир. Дизайнерката няма право нито да разкрива самоличността му, нито дори да се показва на една снимка заедно с него. А при директен въпрос на Милен Цветков преди няколко месеца какви са отношенията им, Каканашева изпадна в паника и получи нервна криза.

Защо синът на Ахмед Доган отказва да се покаже заедно с настоящата си приятелка, въпреки че нямаше този проблем с бившата си половинка Гергана Малкоданска, е непонятно. Но, така или иначе, Мегз е приела тази унизителна ситуация.

В замяна на това, тя се шири като кралица в огромен апартамент под наем в луксозен столичен хотел, който струва 4000 лева на месец. Може да си позволи да изхвърля щраусови яйца в тоалетната, да се храни само в ресторанти с изтънчени ястия и питиета, а бизнесът й се захранва от огромни парични постъпления.

Нейната роля е единствено да го раздава голяма работарка, да си мълчи по някои въпроси и да слага стикерчета, ако някой попадне в кадъра й без позволение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *