Тъжно! Емануела призна големия провал в живота си! Виж Тук:

emanuela-1

Емануела призна, че в момента няма мъж в живота й. Фолк дивата се разкая за избора си на мъже и заяви, че това е големият й провал.

Певицата признава, че винаги бърка с мъжете и затова предпочита да е сама. Емануела не може да разбере откъде идва проблема. Може би, защото работи прекалено много и не може да се обърне достатъчно внимание на човека до себе си.

Емануела признава, че както тя, така и много хора с нейната професия се чувстват самотни. А за да се твори, човек има нужда от много любов, горчиво заключава фолкаджийката.

Емануела признава, че Митко Динев е голямата й любов
Емануела признава, че Митко Динев е голямата й любов

След като излезе от „Вип Брадър“, певицата разкри, че има човек, с когото се вижда и има чувства към него. Емануела обаче се притесняваше, че двамата нямат достатъчно време един за друг и не знаеше какво ще е бъдещето им.

Явно, в крайна сметка, са предпочели да се разделят. Заради тайнствения мъж, фолк дивата отряза милионерския наследник Борислав Комсийски, който я сваляше във Вип Брадър. След като го отказа от себе си, той се хвана с Надя от „Елит“, която също беше в риалити формата.

Емануела обаче предпочита мъжът до нея също да има деца, за да може да й влиза в положение. Фолк дивата е категорична, че повече не може да си позволи да допуска грешки с мъжете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *