Тъжно! Джино се раздели с красивата полякиня! Ето какво се случи:

djino-6

Поредно любовно разочарование преживя победителят във „Вип Брадър“ 2015 Джино Бианкалана. Съвсем наскоро той се разделил с полската моделка Изабела, която дори представяше за своя годеница.

Джино зарязал горещата красавица, защото я спипал да го лъже на няколко пъти. Но дали става въпрос за изневяра, не е ясно.

Така или иначе, риалити любимецът отново е сам. Даже наскоро пусна обява в профила си във фейсбук, че търси жена, която да му роди бебе срещу 10 000 долара.

Той виждаше Изабела като бъдещата си съпруга, но явно отношенията им не са били чак толкова сериозни. Семейството на Джино също се надявало, че той най- после ще се задоми и ще се кротне, след премеждията, които постоянно му се случват.

От известно време бившият на Джена е в България, като усилено се говори, че ще се включи в новия сезон на „Биг брадър ол старс“.

Джино и Изабела
Джино и Изабела

Освен проблемите в личния си живот, Джино сериозно е закъсал и с финансите. След тежката катастрофа, която едва не го уби миналата година, и последвалото дълго и много скъпо лечение, семейството му страда от сериозен паричен дефицит. Затова Бианкалана бил готов на всичко, само и само да прибере един приличен хонорар от риалити шоуто.

Както е известно, баща му притежава транспортна фирма в Чикаго, а Джино беше един от тираджиите в нея. След катастрофата обаче, не е в състояние да кара тежкотоварната машина и затова няма как да помогне за покриването на болничните разходи.

Въпреки инцидента, който за малко да го убие, той изобщо не си е взел поука. Продължава да се перчи в социалните мрежи със страстта си към високите скорости и опасните маневри, сякаш нищо не се е случило. Това му поведение е и сред причините с брат му да не са в особено добри отношения.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *