Тъжно! Джино самотен на Коледа! – виж снимки:

djino-koleda

Победителят във Вип брадър 2015 посрещна сам Коледа! Джино пусна снимки от самотната си празнична трапеза. Феновете му пък го окуражиха, че мислено са с него.

Младият бизнесмен сподели във фейсбук, че за първи път е сам на Коледа от 18 години насам. Любимата звезда на България обаче не остана напълно сам. Неговите почитатели веднага отрупаха страницата му с топли пожелания за празниците, за да не се чувства самотен.

djino-koleda-2

Джино определено е сред най- категоричните победители в риалити формата. Младият емигрант стана абсолютен любимец на България и се радва на голяма фен аудитория. Заради народната любов, Джино реши да остане у дома за няколко месеца, преди отново да се прибере в САЩ. Бианкалана дори заговори, че може да се опита да започне бизнес тук.

djino-koleda-1

Точно преди идването си в България, за да участва в риалити шоуто, Джино отворил свой автосервиз в Чикаго. Докато си е тук обаче, за бизнесът му се грижи неговото семейство отвъд океана. Междувременно, в България Джино се е отдал на безкрайни купони и се къпе в народната любов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *