Тъжно! Асен Блатечки заряза Сина си на рождения му ден!

diliana-popova-boril-1

Синът на Диляна Попова навърши две годинки, но отново без баща си Асен Блатечки.

Моделката отглежда детето си от известния актьор сама, след като той я изостави малко след раждането му.

Попова пусна снимка от празника на сина си. Малкият Борил е заобиколен от скъпи играчки, но детето отново е само с майка си. Моделката и актриса защити Асен Блатечки, че вижда редовно сина си, но истината е, че актьорът не се отделя от съпругата си Катерина и дъщеря им. Явно не иска да си има семейни проблеми, заради извънбрачното си дете от манекенката.

asen-blatechki-katerina

Диляна Попова обаче се е примирила със ситуацията. Красавицата споделя, че дълго време мечтаела да бъде майка и не съжалява за връзката си с Блатечки. Манекенката разкрива, че детето им е заченато с много любов и не чувства вина към семейството на актьора.

Откакто се прибра с подвита опашка при Катерина Горанова и дъщеря си, Блатечки внимава много да не провали мира във връзката им. Асен и жена му могат да бъдат видени всеки ден из центъра на София – ту да пият кафе, ту да обядват.

Никой обаче все още не е срещал актьора със сина му Борил. За да не дразни половинката си и дъщеря им, Блатечки рядко и скришом от любопитни погледи вижда детето си от Диляна Попова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *