Тъжната изповед на Джино: Джена вече не означава нищо за мен! Причини ми много болка!

djino-prasten

Джино направи потресаващи разкрития за бившата си годеница Джена. Младият бизнесмен заяви, че тя вече не означава нищо за него. Едва сега осъзнал, че тя никога не го е обичала истински, както той нея.

Джино призна, че бившата му много му е паднала в очите. Но лошото й отношение не било само към него, но и към сестра й. Емигрантът коментира, че певицата го улеснила да я забрави с поведението си. Джино заяви, че Джена е кръгла нула и вече не означава нищо за него.

djino-prasten-1
Джино показа, че още носи пръстена на Джена

Риалити звездата призна, че останал много наранен от признанието й, че си е изгубила времето с него. Джино разкри, че все още носи в себе си годежния й пръстен. Но заяви, че смята да го продаде и да даде парите за благотворителност, тъй като иска да зарадва някой с бижуто. Джино не крие, че Джена е най- голямата му любов до момента.

Емигрантът призна, че си е взел колите от певицата, тъй като се водят на негово име. Джино разкри и че вече се прибира в САЩ. Победителят във „Вип брадър“ призна, че не е спал с жена след края на шоуто, въпреки че имал много възможности.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *