Тачо заби студентка

tacho

Палавият съпруг на Жени Калканджиева забърса студентка и двамата вилнеят из дискотеките по цели нощи. Бившата „Мис България“ обаче изобщо не се трогва от разюзданото му поведение, защото също върти любов извън семейното ложе.

Стефан Манов- Тачо установил, че има голям успех сред младите момичета в Студентски град, тъй като е известен. Мъжът на Жени Калканджиева редовно запивал в заведението на фолк певеца Константин. За Тачо не бил никакъв проблем да сваля студентките, тъй като не му се дърпали особено много.

jeni-tacho

Един от флиртовете му обаче прераснал в по- сериозна връзка, по стандарта на Тачо. Двамата се срещали няколко пъти в седмицата и вдигали буйни купони, включително и в студентските общежития, където живее момичето. Тачо и младата му изгора бръмчали заедно из чалготеките в студентското градче и се забавлявали до ранни зори.

Жени не била особено притеснена заради поредната любовница на мъжа си. Още повече, че самата тя има връзка с подземния бос Пламен Дишков- Кела и забежките на Тачо не могат да я впечатлят.

Калканджиева и младият й съпруг така и не са разведени, но и не са семейство в стандартния смисъл на думата. Всеки си има свой личен живот, а иначе се грижат заедно за сина си Жорко.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *