Тачо: Жени първа изневери! Смени няколко любовника, докато срещна Зорница!

jeni-kalkandjieva-skandal

Пълен обрат в историята с изневерите в семейството на Жени Калканджиева и Стефан Манов – Тачо! Манекенката всъщност първа е напуснала семейното ложе и е хукнала по чужди мъже, разкри младият й съпруг. Жени сменила доста любовници от различни краища на страната и чужбина, докато в живота на Тачо се появи Зорница Линдарева.

Крах в отношенията между Жени и Тачо настъпил след раждането на сина им Жорко. Като в повечето семейни двойки, сексуалният им живот изчезнал, след като станали родители. Вместо обаче да се опитат да го възвърнат, Жени тръгнала по чужди мъже, а Тачо – също хукнал по жени.

В шокиращите си откровения Стефан Манов разкри, че в момента Калканджиева е любовница с женен мъж. Любовникът й го заплашил с убийство, ако не внимава какво говори в предаването. Тачо влязъл, защото бил притиснат от Калканджиева. Но нямал намерение да си оправят отношенията, защото между тях вече всичко е приключило. Влязъл в предаването, за да разкрие истината за Калканджиева и един ден детето му да разбере, че не той е съсипал семейството.

jeni-tacho-skandal

Жени Калканджиева не отрече думите на Тачо, че е въртяла много любовници, докато се появи Зорница Линдарева. Манекенката, типично по мутренски, започна да заплашва Тачо, че ако се стигне до развод, повече няма да си види детето.

Тачо заяви, че от много време двамата изобщо не са семейство. Той си живее отделно в собствен апартамент в „Манастирски ливади“, а тя – в „Бояна“. Призна обаче, че Жени продължава да му помага финансово.

Стефан кресна в лицето на манекенката, че никога не го е обичала и нейната най- голяма любов са парите.

Най- странното обаче е, че след шокиращата изповед на Тачо, още на следващия ден, по време на номинации, двамата отново бяха влезли в ролите си на съпруг и съпруга. Жени Калканджиева заяви, че иска мъжът й да спечели и затова номинира негови конкуренти. Тачо й благодари с прегръдка и целувка.

Шокиращата изповед на Тачо. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *