Tризначките се разбунтуваха срещу “Биг Брадър”

Сестрите се страхуват от Биг Брадър

Сестрите избухнаха и се изплашиха от участието си във вторият сезон на най-гледаното и очаквано засега  реалити „Ол Стар Биг Брадър“.

Близначките са на мнение, че това ще бъде най-скандалния сезон и нервите им нямало да издържат. Това всъщност е поредната нервна криза на девойките, които са по-променливи в настроенията си от ветропоказател.

Най- емоционалната от тях Надежда, дори се разрева от яд, след като призна, че изпитвала панически страх от задаващия се “Биг Брадър ол старс”. Защото според нея, там ще  участват най-големите и зли,  да не кажем по-силна дума пропаднали герои в историята на реалитито.

Да си припомним, че трите сестри ще изпратят последния участник във ВИП Сезона и ще посрещнат новите участници. Според мълвата те ще бъдат Найден, Гроши, Стойка, Лиляна, Панайот, Пеньо, Боби Ръгбиста, баба Вили, Здравко Приморския, Недялко, Миро, Елена, Мъро и други.

Все отбор „юнаци”! Участието на тризначките във ВИП Сезона им вдигна самочувствието, те вече са на мнение, че участниците, които ще влязат в къщата на ВИП Брадър на 17 ноември, са вече под тяхното ниво. Надя дори се изцепи, че ексреалити звездите са от простолюдието и били далеч от тяхното ниво.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/3LJkfYGHxxg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *