Светска лъвица разваля семейството на българския Роналдо! Ето коя е тя:

Жената на Даниел Златков тепърва ще си има ядове заради изявата му по телевизията. Българският Роналдо успя да направи впечатление със страхотна физика и мъжкарско поведение, което прикова вниманието на не една и две вип- дами.

Най- напориста обаче е … Антония Петрова. Още докато го коментираше в „На кафе“, тя не успя да скрие, че много го е харесала. Дори го посочи като свой фаворит за победата, тъй като бил единственият, който скочи на шеф Петров.

Антония Петрова само чакала Даниел Златков да излезе от къщата и веднага се впуснала да го преследва. Скандалната „Мис България“ го засипала с комплименти за участието му в шоуто и не пропуснала възможност да повърти опашка около него.

Мераците й обаче били категорично посечени от красивата съпруга на Даниел Златков. Агнес е доста ревнива и не позволява на други жени да припарят до мъжа й. Дори се говореше, че го е изгонила от дома им, заради негова афера преди шоуто.

Футболистът доста се беше притеснил в къщата да не би да стъпи на криво. Стараеше се да стои на прилично разстояние от съквартирантките си. А след щурото ергенско парти на Даниел Петканов и танците му с една от стриптийзьорките, не на шега се уплаши, че Агнес ще го остави да спи на изтривалката, когато излезе от къщата.

Даниел Златков обаче я успокоил с 9- часов с*кс маратон като се прибрал у дома.

Антония Петрова явно се е разделила с гаджето си Николай, заради когото се разведе с Александър Бередин. Пернишката принцеса уж беше много влюбена в него, но нещата не са потръгнали. От доста време тя не е публикувала нищо, свързано с него, което най- вероятно означава, че не са заедно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *