Светлана Василева влиза в най- известното риалити шоу в Сърбия

svetlana-vasileva-17

Светлана Василева ще участва най- популярното риалити шоу в Сърбия – „Парови“.

Наскоро моделката е подписала договора си с продукцията. Така Светлана става първата българска звезда, която влиза в чуждестранна продукция.

На сръбски „Парови“ се провежда като „двойки“. В западната си съседка е най- гледаното риалити, дори бие по рейтинг „Биг брадър“.

Шоуто се излъчва цяла година по една от сръбските телевизии. В него под един покрив живеят 20 участника – известни личности и обикновени хора.

svetlana-vasileva-7

Форматът продължава 3 месеца. Участниците живеят в тотален лукс, а къщата е в един от най- баровските квартали на Белград.

Продуцентите на „Парови“ са и доста щедри, спрямо българските си колеги. Освен хонорарите, участниците могат да се надяват и на щедри парични награди, при това в евро. Всички в челната десятка получават пари. Класиралият се на първо място в миналия сезон е спечелил 40 000 евро. На второ място – 25 000 евро. На трето и четвърто – 15 000 и 10 000 евро. Всички останали в десетката прибират по 5000 евро.

Риалити форматът с участието на Светлана Василева започва съвсем скоро – в края на февруари. Идеята му е да има много участници от други държави.

В „Парови“ се яде и пие на корем, а няколко пъти в седмицата оркестър с певица забавлява съквартирантите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *