Светлана Василева успя! Вече е на крачка от сватбата с Гущеров! Ето какво се случи:

Фолк певицата Мария официално се разведе с втория си съпруг Християн Гущеров. Преди дни двамата са подписали документите за разтрогване на брака им.

Разводът е по взаимно съгласие. А Мария няма да получи и стотинка от богатството на бившия си.

Двамата са разделени от година и половина, но Гущеров дълго време отказваше да подпише документите за развода. Мария разкри, че причината била неин кредит, чийто поръчител бил Християн. Явно след като са разрешили финансовия въпрос, младият бизнесмен най- после се съгласил да даде развод на фолк певицата.

Междувременно, самият Гущеров вече се стяга за втората си сватба – с плеймейтката Светлана Василева. Той й предложи брак по Коледа, след кратка раздяла.  Моделката разкри, че сватбата ще бъде през лятото. Бащата на Християн – бившият депутат Добромир Гущеров, обаче не одобрява втората си кандидат- снаха, което довело до влошаване на отношенията със сина му.

Фолк певицата Мария пък смени няколко милионера след раздялата си с Гущеров. По време на миналогодишното си участие във „Вип Брадър“ тя разкри скандални подробности за начина, по който бившият й се отнесъл с нея и дъщеря й Марая. Фолкаджийката призна, че той буквално ги изхвърлил от палата си в Бояна, без да им даде дори стотинка. Мария нямала никакви лични пари, тъй като докато били женини, той не й давал да работи. Затова се принудила да продаде скъпите бижута, които Гущеров й бил подарявал през годините.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *