Светлана Василева се усука около Павел Чернев

svetlana-vasileva-chernev

Павел Чернев и плеймейтката Светлана Василева демонстрират опасна близост. Красавицата сама пусна снимката си във фейсбук с известния политик.

Чернев изглежда доста доволен от интимния допир на плеймейтката. А Светлана също с видимо задоволство се е усукала от тялото на политика. Дали обаче има нещо повече в отношенията им?

Плеймейтката Светлана Василева наскоро заяви, че все още не се чувства готова за нова връзка. Красавицата все още не се е съвзела от предишната си връзка, която прекратила преди година и половина. Светлана разкри, че мъжът, с когото живяла три години, я биел и тормозил психически. Затова сега й е трудно да се довери отново на мъж.

Лияна разнежи мрачния националист
Лияна разнежи мрачния националист

Павел Чернев, макар да се прави на непристъпен, се размеква, когато някоя красавица започне да му пърха наоколо. В своя сезон на Вип брадър, националистът въздишаше тайно по певицата Лияна, която наричаше галено „сърничка“. Когато фолк звездата се гушкаше с големите обятия на Чернев, той направо примираше от удоволствие. Отношенията им обаче останаха само на ниво приятелство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *