Светлана Василева се похвали: Да, аз съм новата госпожа Гущерова!

svetlana-vasileva-6

Светлана Василева призна, че с Християн Гущеров са двойка! Плеймейтката, известна като Гонзовица, се изфука, че дори се е нанесла в къщата му.

Тя разкри, че връзката им е съвсем прясна – само на три седмици. Но двамата се чувствали много щастливи заедно. А Гущеров изобщо не се впечатлявал от твърденията, че новата му възлюбена е лека жена.

Светлана твърди, че се запознала с младия милионер, след като се разделил с фолк певицата Мария. Но това изобщо не е вярно, тъй като само преди два месеца, тя се кълнеше, че и двамата й били много близки приятели.

Нещо повече. Василева беше сред най- доверените дружки на Мария. Но още тогава се говореше, че плеймейтката се опитвала да я измести от леглото на Гущеров. И даже веднъж се намърдала в чаршафите му, докато бил женен за фолк певицата.

Светлана заби нож в гърба на Мария
Светлана заби нож в гърба на Мария

Така или иначе, Светлана вече е официалната половинка на милионера . А към днешна дата, двете с Мария не поддържат никакви контакти.

Плеймейтката е убедена, че не е еднодневка в леглото на плейбоя. И няма да я сполети съдбата на колежката й Анджелина, която той заряза внезапно само след месец.

svetlana-vasileva-gushterov

Въпреки че са заедно отскоро, вече делят един покрив, което означавало, че той има сериозни намерения към нея. Светлана е категорична, че и на двамата им е хубаво да са заедно и вече се представя като следващата госпожа Гущерова.

Ударът за фолк певицата Мария наистина е тежък. Младият милионер се разведе с нея, като я обвини, че предпочитала голотиите пред семейния живот. Но явно сега не го притеснява, че настоящата му половинка е сред най- известните еротични модели и много хора вече са разглеждали анатомията й, изложена на страниците на мъжките издания. А освен това, славата й достигнала чак до службите и била разследвана за практикуване на незаконен занаят, твърдят някои медии.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *