Светлана Василева се хвали: Купих си енциклопедия по география!

svetlana-vasileva-8

Светлана Василева напусна Вип брадър като един от най- положителните персонажи. Въпреки че във визитката си беше много агресивна, плеймейтката стана любимка на всички в къщата и натрупа много позитиви от участието си в шоуто.

Светлана разкрива, че първата й работа след излизането от Вип брадър, била да отиде в мола. Вместо да обикаля по магазините обаче, плеймейтката отишла в книжарницата, разказва в свое интервю за в. Уикенд. За да запълни белите си петна по география, Светлана си купила тематична енциклопедия. Светлана очаква с нетърпение излизането на Ернестина, за да й каже и какви други книги да си купи.

Светлана иска да се промени след Вип брадър
Светлана иска да се промени след Вип брадър

Плеймейтката признава, че не била изобщо ученолюбива, въпреки че родителите й се опитвали да я стегнат. Сега обаче горко съжалява, тъй като стана за смях пред цяла България. Василева е решила и да се обърне към логопед, за да коригира дефектите в говора си. Плеймейтката сподели пред съквартирантите си, че мечтае да стане тв водеща.

Престоят на Светлана във Вип брадър се отразил негативно върху фигурата й. След излизането от къщата, моделката установила, че е напълняла с 4 килограма. Освен това, язвата й се изострила заради мазните манджи на Иво Танев.

Светлана Василева след Вип брадър:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *