Светлана Василева с шокираща изповед: Принудиха ме да Абортирам!

svetlana-vasileva-9

Тежка драма преживява Светлана Василева. Моделката се скри от медийното пространство след злополучното си участие в сръбско риалити преди няколко месеца.

Плеймейтката напусна по свое желание заради лошите хигиенни условия. Светлана изпадна в депресия след това и се скри от медийното пространство.

Оказва се обаче, че Светлана избягва вниманието върху себе си заради тежка драма в личния си живот. Плеймейтката се сгоди набързо, малко след като излезе от Вип Брадър в края на миналата година.

svetlana-vasileva-5

Въпреки че вече не вярваше в любовта, плеймейтката най- неочаквано срещна мъжа на живота си. Говореше се, че той е син на милионерска фамилия. Така или иначе, Василева пазеше в пълна тайна от медиите самоличността на годеника си.

Към днешна дата обаче, двамата вече не са заедно. Светлана разкрива, че са били сгодени и че е била бременна от него, но е направила аборт. Плеймейтката признава, че се наложило да го махне. Но каква е причината, дали медицинска или лична, все още не е ясно. Василева разкрива, че това е най- тежкият момент в живота й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *