Светлана Василева разкри защо скочи срещу Джино

Светлана Василева разкри защо не е поздравила Джино за победата му в „Биг Брадър мост уонтед“. Плеймейтката заяви, че бързала да се прибере вкъщи заради гаджето й Християн Гущеров.

Още щом си получила телефона обратно, тя му се обадила и той й заръчал да се прибира в палата в Бояна час по- скоро. Светлана тръгнала на мига да изпълнява поръчението на Гущеров. А когато се прибрала, се оказало, че той й бил подготвил парти за посрещане. Милионерският син бил поканил всичките й близки приятели, за да я поздравят по случай излизането от шоуто. Светлана показа снимка на букета и тортата във формата на сърце, с която той я изненадал.

На финала на „Биг Брадър“, Светлана Василева най- изненадващо заяви, че иска Фънки да спечели шоуто. Думите й се оказала удар под кръста за победителя Джино Бианкалана. Той не скри разочарованието си от постъпката на блондинката и призна, че не знае защо тя го е предала по този начин. Двамата бяха приятели по време на целия формат, но дни преди финала, отношенията им коренно се промениха.

Светлана пък заяви, че си имала личен мотив, за да постъпи така. Освен това, не й харесало как Джино се държи в шоуто.

Светлана се разочарова и от близката си приятелка в къщата – Зорница Линдарева. Според плеймейтката, Зори използвала личната си трагедия с двата спонтанни аборта, за да се добере до финала в шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *