Светлана Василева разкри: Загубих бебе!

Зорница Линдарева срази съквартирантите си с признанието, че е загубила две бебета. Моделката разкри, че изпаднала в много тежка депресия, която провалила връзката й с бащата.

Тежката изповед на Линдарева предизвика към откровение и близката й приятелка в къщата – Светлана Василева. Плеймейтката разкри, че също има един спонтанен аборт в миналото. Загубата на бебето развалило отношенията й с бащата. Светлана призна, че едвам я спасили, заради дълбоката депресия, в която изпаднала.

Василева не крие, че в момента най- голямото й желание е да се задоми и да има деца. Тя се надява, че актуалното й гадже Християн Гущеров най- после ще сбъдне мечтата й да има семейство. Горещата блондинка се вижда като негова съпруга и майка на децата му. Според нея, милионерският наследник има много сериозни намерения към нея, а не я използва, за да дразни бившата си съпруга Мария, както й подмятат хората.

Гущеров обаче все още няма развод с фолк певицата. Мария разкри, че той й отказвал да подпише документите, защото се водил съкредитор на апартамента й. Изпълнителката обаче вече е събрала необходимата сума, за да го доплати, но бракът им още не е официално анулиран.

Светлана Василева пък е убедена, че ще е следващата госпожа Гущеров. Тя вече се изживява като такава, а самочувствието й е литнало до небето. Плеймейтката няма нищо общо с тихото и скромно момиче, което клюкарстваше по ъглите, при предишния си престой в къщата на „Вип Брадър“. Вече не се и срамува от тогавашната си издънка със столиците на Европа и правописа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *