Светлана Василева: Богато гадже ме пребиваше 3 години!

svetlana-vasileva-2

Плеймейтката Светлана Василева признава, че не може да си намери гадже. Причината е, че няма доверие на мъжете. Звездата от „Вип брадър“ смята, че виждат в нея само секс и нищо друго.

Красавицата е имала тежка 3- годишна връзка с много заможен мъж. Светлана обаче признава, че той я изтезавал физически и психически. Връзката им била истински ад.

svetlana-vasileva-5

Плеймейтката успяла да се отскубне от него преди година и половина. Оттогава обаче изпитва затруднение да контактува с мъжете. Затова не може да си намери сериозно гадже. Светлана не иска да виждат в нея само външност и популярност. Блондинката призната, че толкова е наплашена от мъжете, че й е трудно да се отпусне.

Известната като Гонзовица красавица е категорична, че футболистите са останали в историята и повече не желае да има нещо общо с тях. Във Вип Брадър Светлана Василева успя да излъска имиджа си до голяма степен. Плеймейтката обаче се изложи с потресаващо ниската си обща култура. След излизането си от къщата, Светлана разкри, че си е купила географска енциклопедия, за да попълни белите си петна по география.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *