Светлана Василева аут от Вип брадър

svetlana-vasileva-2

Светлана Василева излезе от къщата на Вип брадър, след като се нареди на последно място според зрителския вот. Плеймейтката се конкурира за оставане в шоуто с Кичка Бодурова, Кристина Димитрова и Люси Иларионов.

Плеймейтката беше любимка на повечето си съквартиранти. Сред най- близките й хора бяха Ернестина Шинова, Моника Валериева и дует „Ритон“.

Определено участието й ще се запомни с тоталната й излагация с липсата на каквито и да е знания по география, история и правопис. Светлана обаче заяви, че иска да се промени и дори ще прочете няколко книги.

Плеймейтката призна, че лесно се поддава на внушения и ще се старае вече сама да взима решенията в живота си.

Най- жестоко с плеймейтката се отнесе Иво Танев. Водещият изпитваше силна неприязън към плеймейтката. В едно от избухванията си, Иво й изкрещя, че е само джуки и тутурутка и не заслужава да е толкова известна.

svetlana-vasileva-4

Гъмов също не прости на Светлана. Актьорът заяви, че няма как да го убеди, че е била влюбена в мъж, който не й е давал да излиза. Гъмов порица плеймейтката и всички момичета като нея, които се интересуват само от материалното в живота и си търсят богати мъже.

В студиото на „На кафе“ Светлана заяви, че се отказала от идеята си да си оперира носа за трети път. Плеймейтката едва оцеляла при втората операция, но споделила пред съквартирантите си, че обмисля да си направи трета. Пред Гала обаче се разубеди да го прави.

На въпрос на Антон Стефанов по повод слуховете, че проституира, Светлана категорично отрече да практикува най- древната професия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *