Свекървaта на скандалната „Мис Бългaрия“ скочи да я брани! Ето как оплю българите:

Катя Роуз и Тамара

Шокиращият избор на Тaмара Георгиева Кочорапова „Мис Бългaрия“ 2017 продължава да буни духовете в обществото. Недоволството от тазгодишната носителка на короната е безкрайно. А изключително скандалният й избор, без да е получила нито едно първо място от никой от 19- членното жури, буди сериозно подозрения, че спечелила приза по втория начин.

Съмненията веднага паднаха върху семейството на гаджето на Тамара – Стивън Рoуз. И по- точно върху майка му Кaтя, която се изживява като модна дизайнерка.

Бъдещата свекърва на Тaмара Георгиева скочи на нож да я защитава. Но услугата май ще излезе мечешка. Изключително грубия тон, който си позволява да държи към недоволните българи от избора на снаха й за „Мис България“, със сигурно няма да помогне.

Кaтя Роуз обвинява народа в завист и че „живее жалък живот, зает от плюене“.

Та, модната дизайнерка показва снимка на Тaмара, правена лично от нея и която не била обработвана от фотошоп. Кадърът видимо е минал обработка и това се вижда съвсем ясно, категорични за спецове.

А самата Кaтя Рoуз е известна като кралицата на фотошопа в шоусредите. Изживяващата се като грандама и голяма красавица не пуска нито една своя снимка, без щателно да я обработи преди това. Бизнесдамата се хвали с много титли от конкурси за красота, а как ги е спечелила- тя си знае.

Но откъде идва самочувствието на свекървата на скандалната миска? Тя е омъжена за новозеландец, който е в управата на мегакорпорацията „Дънди прешъс“, която източва срещу жълти стотинки благородните метали от нашите земи и трупа милиарди от тях зад граница.

21- годишното синче на Кaтя Рoуз – Стивън, пък е абсолютната мечта на всяка златотърсачка. Но Тамара, която му е кака, се е вкопчила здраво в него. И по- точно, в майка му. Печалната миска се е хванала здраво за полата на свекървата и вече черпи от това с пълни шепи. Освен че я уреди за стане „Мис Бългaрия“, й е поверила да върти един от бутиците, издават запознати.

Госпожица Кочорапова е решена да следва стъпките на бизнесдамата едно към едно. Тамара е решила да става също моден дизайнер. А вече си наваксва и с титлите за красота, като освен „Мис Бългaрия“, е печелила някакъв си конкурс „Лейди България“. Хвалеше се и с „Мис София“, но организаторите заявиха, че Тамара не е печелила никога техен конкурс.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *