Свекървата глези Алисия, а Жоро Бирмата бройка мадами по баровете!

Майката на Жоро Бирмата – Лидия Станоева, е неразделна с кандидат- булката му Алисия. Двете дами се чуват по няколко пъти на ден, постоянно си пишат мили съобщения в социалните мрежи, пускат си общи снимки, а вечер задължително излизат заедно.

Лидка Скалата, както е известна пернишката милионерка, е редовен контингент на участията на фолк певицата. Жоро Бирмата не се вясва на изявите на половинката си, но пък майка му не пропуска. А ако Алисия е свободна, двете ходят на ресторант, а после купонясват в някоя дискотека.

Най- странното е, че фолк певицата излиза по- често с майката на гаджето си, отколкото с него самия. И докато свекървата ухажва снахата, Жоро Бирмата се задява с бръмчалки по чалготеките.

alisiia-lidia

Сякаш Лидка Скалата се опитва да компенсира отсъствията на сина си, за да успее да задържи Алисия в живота му. Бизнесдамата от Перник много се надява фолк певицата да се ожени за отрочето й и всячески се опитва да ги задържи заедно.

Освен че непрекъснато излиза с Алисия, майката на Бирмата я отрупва и с много щедри подаръци, които се предполага, че синът й трябва да прави. Като свекърва на място, Лидка постоянно кичи фолк певицата ту със скъпи бижута, ту с шикозни тоалети, обувки и пр.

Алисия пък се радва, че най- после е открила сродната си душа, както призна наскоро във фейсбук. Нищо, че това не е  любимият й мъж, а майка му. Фолкаджийката сякаш нехае, от постоянните забежки на Бирмата с нейни колежки или моделки, за които постоянно циркулират клюки.

А може би певицата си е направила сметката, че щом майка му е на нейна страна, нито една конкурентка няма да успее да я измести и влизането в милионерското семейство й е в кърпа вързано.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *