Сузанита вече има сериозно гадже! Ето кой е той – СНИМКИ:

Сузанита е спряла хойкането по мъже, тъй като от известно време си има постоянно гадже. Малката певица явно много е хлътнала по него, тъй като непрекъснато залива социалните мрежи с техни общи снимки.

15- годишната щерка на Орхан Мурад се залюбила с татуирания младеж преди близо два месеца. Оттогава двамата били неразделни.

Момчето е 22 години и е от Бургас, издават от обкръжението на Сузи. Родителите й, както винаги, не се месили в любовния живот на щурата тийнейджърка. А дали одобряват гаджето й, или не, на Сузанита не й пука особено.

Непълнолетната певица се хвали с зашеметяваща бройка момчета, с които е била, като дори й се приписва връзка със сина на фолк дивата Десислава – Майки.

В момента обаче Сузанита нямала очи за никой друг, освен за татуирания бургазлия. Приятелки на скандалната тийнейджърка обаче издават, че той не й влияел добре, тъй като си падал по забранените субстанции.

Майката на Сузанита е убедена, че дъщеря й никога няма да посегне към дрога, защото преди известно време самата тя й дала. Но после повръщала толкова много от веществото, че родителите са сигурни, че тя никога няма да повтори. Дали обаче не й вярват прекалено много, само времето ще покаже.

Иначе, Сузи вече е страстна пушачка и дори няма притеснение да го прави пред майка си и баща си. Те го приемали за нормално, пък и щерка им обещала, че когато реши, сама ще ги откаже.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *