Супер Скандална Певица влиза във Вип Брадър! Ето коя е тя:

vip-bradar-4

Сред най- интересните персонежи в тазгодишния „Вип Брадър“ продуцентите залагат на скандалната певица Жана Бергендорф.

Поп дивата, която се озова зад решетките два пъти в рамките на една година, добре е спазарила участието си. Победителката от Х фактор ще прибере 80 000 лева.

Решението на Жана да влезе в скандалджийското предаване е доста смущаващо и подозрително. От една страна, певицата наистина се нуждае спешно да изчисти имиджа си, от друга обаче, все още е доста лабилна след всичко преживяно. Дали за няколко месеца наистина е преодоляла зависимостите си?

jana-bergendorf-7

В момента Бергендорф се държи навън. Демонстрира твърдост на характера и тръби, че се е променила. Но в живота, тя не е сама – има подкрепата на мъжа си, който се върна при нея, на детето си, на майка си и на всички роднини.

А в къщата на Вип Брадър ще бъде напълно сама, в една доста изнервяща обстановка с непознати. Продуцентите пък постоянно нагнетяват отношенията с интриги.

Вероятно Жана е била притисната от своя продуцент – Саня Армутлиева, да се съгласи на едно толкова рисковано начинание. А и едва ли цялата сума от 80 000 лева ще е само за певицата. Вероятно една част ще отиде в джоба на шефката й.

Ако Жана не издържи това тежко изпитание, вероятно ще закопае тотално кариерата си и никога няма да може да се завърне. Ако успее да изчисти имиджа си, ще си върне всичко обратно.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *