Страшен екшън! Галена и Преслава ще се сблъскат на една сцена след месец! Виж Тук:

preslava-galena

Гръмко завръщане на сцената подготвя Галена, само четири месеца, след като стана майка за втори път. Това ще се случи в началото на юни, по време на голям концерт на градския стадион в Шумен.

Емоциите за фолк дивата от тази първа изява, след толкова месеци отсъствие от сцената, обаче няма да са само положителни. Защото в концерта ще участва и бившата й най- добра приятелка, а по настоящем врагиня – Преслава.

Галена прекрати отношенията си с нея преди година заради наградите на телевизия „Планета“. Тогава, за изненада на цялата гилдия, наградата за „Певица на годината“ получи Преслава. Галена не можа да преглътне унижението и дори не се появи на церемонията. Оттогава двете не си говорят.

Фолк дивата от Смядово е категорична, че приятелството й с Преслава е в миналото и никога няма да й прости.

Галена тотално отряза Преслава
Галена тотално отряза Преслава

Феновете се надяват, че може би след толкова време, двете ще изненадат публиката с помирение. Но едва ли ще се случи. До момента двете се засичат тук- там на събития, но стоят далеч една от друга. Отбягват се и дори не се поздравяват.

На Фики Стораро пък отново се пада ролята да бъде посредник между двете бивши приятелки. Както на промоцията на албума му в края на миналата година, така и през юни, той ще трябва умело да лавира между двете. Певецът е приятел и с двете, като има по няколко общи песни с всяка.

За Преслава тази изява също ще е много сложна. От една страна, трябва да отбягва Галена. От друга страна, близостта с бившия й любим Фики, едва ли ще й е приятна. Особено след като той я шокира с бърз годеж, след което я блокира в социалните мрежи, за да й покаже, че вече не иска нищо общо с нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *