Стефан Данаилов в шок! Почина съпругата му Мария

maria-danailova

Съпругата на Стефан Данаилов почина снощи в Трета градска болница. Великият актьор е съсипан от загубата на голямата си любов и вярната си спътница Мария.

Искрата между Стефан Данаилов и жена му пламва преди 45 години. По това време Мария е сред топ красавиците на страната и е известна манекенка. Запознават се чрез сестрата на Ламбо – Росица, която й е близка приятелка.

Пред любовта им обаче има съществена пречка – по това време Мария е омъжена за Вили Цанков и имат син – Росен. Вstefan-maria крайна сметка обаче, първият съпруг решава да се оттегли без много шум и отваря пътя на Ламбо. Въпреки че става причина за раздялата със съпругата му, Вили Цанков и Стефан Данаилов остават приятели.

Мария винаги е стояла встрани от светската суета, но винаги е помагала на актьора за ежедневните му ангажименти. Тя предпочиташе да помага за отглеждането на внучетата си, вместо да се занимава с обществени ангажименти.

Въпреки постоянните слухове през годините за любовниците на Ламбо, както и извънбрачния му син от Ирен Кривошиева, Мария остана до него.

Стефан Данаилов във Всяка неделя. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/9ZZbr7agpnY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *