Стефан Данаилов се връща на сцената

lambo

Доста тежки събития преживя  актьора Стефан Данаилов за кратко време. Съпругата му Мария беше тежко болна, а след дълги опити да пребори болестта, почина. Самият Ламбо по- рано през годината пък трябваше да се бори за живота си заради лимфон. След кончината на Мария, любимият актьор на България трябва да се бори с тежката загуба.

Изглежда обаче, че Ламбо се е стигнал и няма да остави на съкрушителната мъка да го победи –  дори се очаква през юни да се качи отново на сцена. Всички негови почитатели го чакат с нетърпение, защото според голяма част от хората той изпълнява превъзходно ролята на Дулитъл в „Бърнард Шоу”. „Пигмалион” също доби голяма популярност,  тъй като е любимото представление на Леон Даниел в народния театър.

stefan-danailov

На Стефан Данаилов му беше предложено и участие в пиесата „Херкулес и Авгиевите обори”. Тази идея обаче не можа да се реализира, затова сега се ще играе в „Пигмалион”. Въпреки че след проведен лекарски преглед бе установено, че Данаилов не е в блестящо здраве,  той е твърдо решен да играе, разкриват негови близки.

Ламбо се завърна от лечение на лимфон в Париж малко преди кончината на Мария. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/2NPXf4q2z1c

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *